Tréningek

Miben tudok segíteni

Tréningek

Fontos terület az üzleti sikerhez

A tréning mindig tanulás. Tanulás a résztvevőknek és tanulás trénernek. Ezért nincs soha egyforma két tréning. Minden tréningen megjelenik a játék és az abból keletkező tapasztalás, majd a fejlődés. Fokozatos és egyre mélyebb önismeretre és emberismeretre van szükség ahhoz, hogy bizalmak alakulhassanak ki. Ezzel a fejlődéssel, pedig nő a résztvevők döntési és cselekvési képessége az adott helyzetekben. 

Hiszek az emberekbe rejlő potenciálba,

a csapatok erejében, és abban, hogy nem kopott ki a játékszenvedély a felnőttekből sem, ami olyan erős volt bennünk gyerekként. Trénerként elkötelezett vagyok a tanítás iránt. Ma már tudom azt, hogy a tréningek nem csak a munkahelyen, hanem otthon családi kötelékben is fejlődést fognak generálni.

 

Nyílt képzések

Fontos terület az üzleti sikerhez

Tudom, hogy nem mindenki elkötelezett először, hogy két három napos tanulási élményekbe belevesse magát. Teljesen megértem. Jó lenne először megismerni a trénert, hogy milyen és mire számíthatók tőle. Ezeket a nyílt napokat azok számára készítem, akik szeretnék megtapasztani azokat programokat, amiket tréningekből „hozok”. Talán így egyszerűbb és könnyebb is megérteni, hogy mik történnek egy-egy tréning napon.

A nyílt képzéseim olyanok, mint minta filmpremier előtt az előzetes, vagy felkelti az érdeklődésedet vagy nem. Viszont hatást biztosan vált ki. Várlak a legközelebbi ilyen képzésen.

Keress engem bizalommal!

A tréningekkel pont az a célom, cégvezetőként valósítsd meg a céges álmaidat. Mert tudom azt, hogy vezetőként, mindig komoly kockázatokat kell vállalni. Ezért szeretném mérsékelni ezt a nyomást, hogy “csak” arra kelljen koncentrálni, miként tudjuk jobbá és sikeresebbé, és persze nyereségesebbé tenni a vállalkozásodat.