Hogyan válj vonzó személyiséggé tréning
(azaz a kommunikáció mindennek az alapja)

Gyere el tréningemre!

Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt.

Antoine de Saint-Exupéry

Kiknek ajánlom

Közép és felső vezetőknek, HR-esknek, projektmenedzsereknek, mediátoroknak, pedagógusoknak, értékesítőknek.

Sokszor hangoznak el ezek a kérdések, hogy miért kellene egy cégben erre nagyobb hangsúlyt fektetni a kommunikációra, tudok én beszélni? Tudom, hogy tudsz, csak nem mindegy HOGYAN.

Két egyenlő szakmai tudású ember közt, messze mindig az a sikeresebb, aki megtanult és tud, kommunikálni, ergo tud báni az emberekkel. Minden mondat hatást vált ki. Vagy pozitív vagy negatív oldalról. Akkor is hatunk, ha nem akarunk, és akkor is hatnak ránk mikor azt észre sem vesszük. A kérdés ilyenkor az, hogy hogyan és milyen módszerekkel tudjuk befolyásolni ezt a HATÁST.

Ezen a tréningen ezt tanulod meg:

hogyan válj pozitív személyiséggé
hogyan tudod kapcsolatodat erősíteni a csapatodban
hogyan bírj együttműködésre valakit erőszak nélkül
hogyan inspirálj
hogyan alkalmazkodj ebben a gyors és igen drasztikusan változó világban az adott munkahelyi környezethez
hogyan lelkesíts másokat egy jó ötlettel vagy egy jó feladattal vagy akár egy termékkel
hogyan leszel „menő” vezető

Robert B. Cialdini az Arizona Egyetem pszichológia és marketing professzora világszerte egyedülálló módszertant dolgozott ki az eredményes hatásgyakorlásra.

A módszer 6 pszichológiai alapelvre épül, melyeket mindannyian ösztönösen is alkalmazunk, vagy válunk óvatlan áldozataivá ismerőseinkkel, barátainkkal vagy ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal, beosztottjainkkal, vezetőnkkel való napi kapcsolatunkban.
A profik azonban nem csupán homályosan sejtik, hanem pontosan tudják, mivel és hogyan lehet hatni a legeredményesebben. Ezt gyakoroljuk a tréningen.

Blog

Empatikus vagy szimpatikus akarsz lenni?

Empatikus vagy szimpatikus akarsz lenni?

Dan Millman Erre születtél könyvében elég jól ábrázolja a különbséget az empátia és a szimpátia között.Ha szimpátiát érzünk valaki iránt, aki egy gödör mélyéről kiált segítségért, akkor végül mi is (…)

A hatásgyakorlás, vagyis a meggyőzés 6 alapelve

A hatásgyakorlás, vagyis a meggyőzés 6 alapelve

Ezek az elvek mindenkire és minden helyzetre érvényesek, és Cialdini hosszú évek megfigyelésein, kutatásain, tapasztalatain alapulnak. Ha megértjük ezeket a mozgatórugókat, akkor kulcsot kapunk az emberek befolyásolásához, illetve az etikáltan (…)

Érzelmi intelligencia

Érzelmi intelligencia

Jonathan Swift az angol klasszicizmus egyik legkiemelkedőbb alakja, és egyben legsajátosabb szatirikusa. Benne találkozott talán a legteljesebben az imponáló műveltség, és a felvilágosodásra oly jellemző cinikus látásmód. Kedvelt műfaj a (…)

Keress engem bizalommal!

A tréningekkel pont az a célom, cégvezetőként valósítsd meg a céges álmaidat. Mert tudom azt, hogy vezetőként, mindig komoly kockázatokat kell vállalni. Ezért szeretném mérsékelni ezt a nyomást, hogy “csak” arra kelljen koncentrálni, miként tudjuk jobbá és sikeresebbé, és persze nyereségesebbé tenni a vállalkozásodat.