Személyiség típus tréning (DISC)

Gyere el tréningemre!

Nem olvasztótégely vagyunk, hanem egy gyönyörű mozaik. Különböző emberek, különböző hitek, különböző vágyak, különböző remények, különböző álmok

Jimmy Carter

Kiknek javaslom

Akiknek munkaeszközük a kommunikáció. Szeretnék megismerni és tudatos módon használni ezt a módszert, mind maguk, mind pedig mások megértéséhez.

Az emberek különbözőek. Milyen könnyű ezt kimondani, de milyen nehéz ezt megérteni. Ha mindenki egyforma lenne, akkor mindenki egyféleképpen reagálna egy adott helyzetre. De ez nincs így.
Az egyik embernek fontos, hogy pontosan érkezzen a megbeszélésre, a másik pedig mindig elkésik, az egyik típusnak mindig rend van az íróasztalán, a másiknak mindig káosz, az egyiknek be nem áll a szája egész nap a másik csak akkor válaszol ha kérdezik és sorolhatnánk sorba a példákat napestig.

Miért van ez így? Mert mindannyian mások vagyunk, de mégis vannak hasonlóságok. Jó hír, hogy ennek a kezelését is meg lehet tanulni. Az elfogadás egyik alapja, hogy tudod, hogy a másik milyen típusú ember.

Ezen a tréningen ezt tanulod meg:

Mindenki más, és mindenki másképpen reagál a helyzetekre
Empátia fejlesztést az elfogadáshoz
Segít megtanítani, hogyan érd el a célodat a másik embernél
Szituációk gyakorlása (egyéni és vállalati környezetbe ágyazva)
Segít beazonosítani a DISC típusokat és ötleteket kapsz, hogy hogyan kezeld ezeket a helyzeteket
A típusok felismerése az értékesítésbe, vagy a kiválasztásba (emberek felvételébe)
Segít abban, hogy ne csak megismerd és kezeld, hanem ezáltal a stresszt is csökkentsd magadban

A tréning hatásásra megérted és elfogadod, hogy mindannyian különbözőek vagyunk. Megtanulod kezelni a típusokat, ami jól jöhet a munkahelyeden, otthon a családi környezetben is.

Blog

Empatikus vagy szimpatikus akarsz lenni?

Empatikus vagy szimpatikus akarsz lenni?

Dan Millman Erre születtél könyvében elég jól ábrázolja a különbséget az empátia és a szimpátia között.Ha szimpátiát érzünk valaki iránt, aki egy gödör mélyéről kiált segítségért, akkor végül mi is (…)

A hatásgyakorlás, vagyis a meggyőzés 6 alapelve

A hatásgyakorlás, vagyis a meggyőzés 6 alapelve

Ezek az elvek mindenkire és minden helyzetre érvényesek, és Cialdini hosszú évek megfigyelésein, kutatásain, tapasztalatain alapulnak. Ha megértjük ezeket a mozgatórugókat, akkor kulcsot kapunk az emberek befolyásolásához, illetve az etikáltan (…)

Érzelmi intelligencia

Érzelmi intelligencia

Jonathan Swift az angol klasszicizmus egyik legkiemelkedőbb alakja, és egyben legsajátosabb szatirikusa. Benne találkozott talán a legteljesebben az imponáló műveltség, és a felvilágosodásra oly jellemző cinikus látásmód. Kedvelt műfaj a (…)

Keress engem bizalommal!

A tréningekkel pont az a célom, cégvezetőként valósítsd meg a céges álmaidat. Mert tudom azt, hogy vezetőként, mindig komoly kockázatokat kell vállalni. Ezért szeretném mérsékelni ezt a nyomást, hogy “csak” arra kelljen koncentrálni, miként tudjuk jobbá és sikeresebbé, és persze nyereségesebbé tenni a vállalkozásodat.