Csapatépítés másképp

Gyere el tréningemre!

A csapat nem az együtt dolgozó emberek csoportja, hanem inkább az egymásban bízó embereké.

Kiknek ajánlom

Azoknak akik csapattal dolgoznak együtt. Keresik a megoldást arra, hogy mitől lesz hatékony, termelékeny , közösen gondolkodó, magasan elkötelezett és emelet empatikus a csapatuk.

A csapat működésének alapja a bizalom. De mitől és hogyan alakul ki a bizalom? Mitől lesz valaki elkötelezett a cég irányába, a másik munkatárs miért nem? Nehéz kérdések ezek. Ahhoz, hogy ezekre választ lehessen kapni, nem elég a munkahelyen erről értekezleten beszélgetni. Ahhoz, hogy sikeresen együtt tudjon dolgozni egy csapat ahhoz ismerni kell egymás képességeit, toleranciaszintjeit, céljait.

A csapatépítőtréningek célja, hogy a résztvevők egy megváltozott környezetben, (nem munkahelyi helyzetekben) megismerjék egymást, megismerjék egymás „nyomógombjait”, egymás tűrőképességeit és akár egymás határait. A legfontosabb mindig a KÖZÖS ÉLMÉNY megszerzése. Sokkal többel lehet így megtudni egy csapat erősségeiről, vagy netalán gyengeségeiről, mint az irodában ülve.

A közös élmények, a közös játékok az esti beszélgetések, és a közbe elhangzó mondatok: „hogy ezt nem is gondoltam rólad”, „Te milyen jó fej vagy”, „amikor beléptél, hogy utáltalak”, itt elfelejtődnek és kezdetét veszi az egyéni érdekek háttérbe szorulása.

Miért? Mert ezek a pillanatok azok, ahol kezd kialakulni a csapatszellem. A játékos feladatok alatt, kommunikáció javul, a csapat pedig lassan összekovácsolódik és ez vezet a barátságok mélyüléséhez egy cégen belül. Természtesen mások megismerésén kívül nagy mértékben javul és fejlődik az adott egyén önismeret is.

Blog

Empatikus vagy szimpatikus akarsz lenni?

Empatikus vagy szimpatikus akarsz lenni?

Dan Millman Erre születtél könyvében elég jól ábrázolja a különbséget az empátia és a szimpátia között.Ha szimpátiát érzünk valaki iránt, aki egy gödör mélyéről kiált segítségért, akkor végül mi is (…)

A hatásgyakorlás, vagyis a meggyőzés 6 alapelve

A hatásgyakorlás, vagyis a meggyőzés 6 alapelve

Ezek az elvek mindenkire és minden helyzetre érvényesek, és Cialdini hosszú évek megfigyelésein, kutatásain, tapasztalatain alapulnak. Ha megértjük ezeket a mozgatórugókat, akkor kulcsot kapunk az emberek befolyásolásához, illetve az etikáltan (…)

Érzelmi intelligencia

Érzelmi intelligencia

Jonathan Swift az angol klasszicizmus egyik legkiemelkedőbb alakja, és egyben legsajátosabb szatirikusa. Benne találkozott talán a legteljesebben az imponáló műveltség, és a felvilágosodásra oly jellemző cinikus látásmód. Kedvelt műfaj a (…)

Keress engem bizalommal!

A tréningekkel pont az a célom, cégvezetőként valósítsd meg a céges álmaidat. Mert tudom azt, hogy vezetőként, mindig komoly kockázatokat kell vállalni. Ezért szeretném mérsékelni ezt a nyomást, hogy “csak” arra kelljen koncentrálni, miként tudjuk jobbá és sikeresebbé, és persze nyereségesebbé tenni a vállalkozásodat.