Vezetőképző

Gyere el tréningemre!

Ha nem követ senki, akkor csak sétálsz.

Benjamin Hooks

Kiknek javasolt

Vezetőknek, akiket most neveztek ki új csapat élére. Fontos téma ez ugyanúgy a termelésben, mint az értékesítésben egyaránt. Ha vezetőként bizonytalan vagy akkor is érdemes jelentkezned.

Te sétálsz vagy követnek?

A vezetőképző célja, hogy ne csak elméleti hanem gyakorlati ismereteket is szerezzenek abból, hogy hogyan kell a munkatársak jelenlegi felkészültségi és motivációs szintjét, személyre szabni és tudatos teljesítménymenedzsmenttel támogatni. A mostani exponenciálisan fejlődő világban ma már nem elég jónak lenni törekedni kell a kiválóságra. Ferdinand F. Fournies, örökérvényű könyvében (Miért nem teszik az alkalmazottak azt, amit tenniük kellene, és mit kezdjünk ezzel), világosan leírja, mi az elsődleges oka annak, hogy az emberek nem teljesítik elvárásainkat. Azt mondja, az alkalmazottak valójában nem tudják, hogy mit kellene tenniük.

Törekszel e arra folyamatosan, hogy eredményes és hatékonyabb szervezetet vezess. Ezért elengedhetetlen a munkatársaid részéről a produktívabban dolgozzanak. Fontosak azok a vállalati célok melyeket meghatároznak a tulajdonosok és a felsővezetés, de ettől fontosabb, hogy ne csak a vállalati, hanem az egyéni stratégiák is egy irányba mutassanak. Mert így az erők összeadódnak és nem kioltják egymást.

A teljesítménymenedzsment pont erről szól, hogy összekapcsolja szervezeti célokat az egyéni célokkal úgy, hogy a munkatársak motiváltak és elkötelezettek maradjanak.

Ezen a tréningen ezt tanulod meg:

Mitől vezető a vezető
Vezetői stílusok, vezetői működés
A teljesítmény folyamata és menedzselése
A teljesítmény értékelésének hibái
Hogyan tűzz ki célokat a munkatársaidnak
Visszajelzés adása hatékonyan
Helyzetfüggő vezetés
Időgazdálkodás és annak csapdái

A tréning hatására magabiztos, hatékony munkatársaidra odafigyelő vezetővé fogsz válni. Tudni fogod az adott helyzetben vezetni a csapatodat és folyamatos visszajelzést adni a munkájukról. Önismereted mélyül, kommunikációd pedig fejlődik.

Blog

Empatikus vagy szimpatikus akarsz lenni?

Empatikus vagy szimpatikus akarsz lenni?

Dan Millman Erre születtél könyvében elég jól ábrázolja a különbséget az empátia és a szimpátia között.Ha szimpátiát érzünk valaki iránt, aki egy gödör mélyéről kiált segítségért, akkor végül mi is (…)

A hatásgyakorlás, vagyis a meggyőzés 6 alapelve

A hatásgyakorlás, vagyis a meggyőzés 6 alapelve

Ezek az elvek mindenkire és minden helyzetre érvényesek, és Cialdini hosszú évek megfigyelésein, kutatásain, tapasztalatain alapulnak. Ha megértjük ezeket a mozgatórugókat, akkor kulcsot kapunk az emberek befolyásolásához, illetve az etikáltan (…)

Érzelmi intelligencia

Érzelmi intelligencia

Jonathan Swift az angol klasszicizmus egyik legkiemelkedőbb alakja, és egyben legsajátosabb szatirikusa. Benne találkozott talán a legteljesebben az imponáló műveltség, és a felvilágosodásra oly jellemző cinikus látásmód. Kedvelt műfaj a (…)

Keress engem bizalommal!

A tréningekkel pont az a célom, cégvezetőként valósítsd meg a céges álmaidat. Mert tudom azt, hogy vezetőként, mindig komoly kockázatokat kell vállalni. Ezért szeretném mérsékelni ezt a nyomást, hogy “csak” arra kelljen koncentrálni, miként tudjuk jobbá és sikeresebbé, és persze nyereségesebbé tenni a vállalkozásodat.