Időgazdálkodás tréning

Gyere el tréningemre!

Ne feledjétek, hogy nem az idő oldja meg a dolgokat, hanem az, hogy mit kezdtek a nektek rendelt idővel!

Robert Lawson

Kiknek ajánlom

Azoknak a vállalkozóknak, szülőknek, alkalmazottaknak, akik folyamatosan be vannak havazva a fontos és sürgős feladatokba. Nem tudják megkülönböztetni, hogy mivel kellene kezdeni és hogyan kellene priorizálni, hogy közérzetünk sokkal jobb és komfortosabb legyen.

Nincs időm semmire, nem érek oda sehova, sajnos erről le kell mondanom mert nem fér bele. Ha nap 48 órából állna akkor sem lenne elég. Ismerős mondatok?
Minden napos probléma vezetőként, szülőként és lehet, hogy minden embernek. A legnagyobb problémák egyike a túlterheltség azaz a nem megfelelő időgazdálkodás hiánya. Folyamatos a nyomás és mindennel elúszunk, akkor rá kell jönni, hogy valamit nem jól csinálunk. Már csak azt kellene tudni, hogy mit. Ehhez tudatos tervezéshez és nagyon tervezett időmenedzsmentre van szükség.

Ezen tréningen pont ezt és az ehhez társuló módszereket fogod megtanulni. Az idő repül, de a saját életedet Neked kell irányítani.

Ezen a tréningen ezt tanulod meg:

Személyes tervezés és célkitűzés
A fontos és nem fontos dolgok priorizálása gyakorlatban
Időrabló tevékenységek felismerése és leépítése
Hogyan mondjunk nemet, hogy beleférjünk az időbe
Időmenedzsment eszközök megismerése
Priorizálás fontossága
Mit jelent a 80/20 szabály a munkádban
A hatékony irodai megbeszélések eszközei
Napi, heti, havi, éves tervezések fontossága

A tréning hatására, segítek eszközöket találni a változáshoz, hogy ne érezd magad áldozatnak az adott helyzetekben. Megérted és elengeded, hogy mik az időrabló tevékenységeid, és a felszabadult időt lehet pihenésre, családra, egyéb szabadidős tevékenységre fordítani.

Blog

Empatikus vagy szimpatikus akarsz lenni?

Empatikus vagy szimpatikus akarsz lenni?

Dan Millman Erre születtél könyvében elég jól ábrázolja a különbséget az empátia és a szimpátia között.Ha szimpátiát érzünk valaki iránt, aki egy gödör mélyéről kiált segítségért, akkor végül mi is (…)

A hatásgyakorlás, vagyis a meggyőzés 6 alapelve

A hatásgyakorlás, vagyis a meggyőzés 6 alapelve

Ezek az elvek mindenkire és minden helyzetre érvényesek, és Cialdini hosszú évek megfigyelésein, kutatásain, tapasztalatain alapulnak. Ha megértjük ezeket a mozgatórugókat, akkor kulcsot kapunk az emberek befolyásolásához, illetve az etikáltan (…)

Érzelmi intelligencia

Érzelmi intelligencia

Jonathan Swift az angol klasszicizmus egyik legkiemelkedőbb alakja, és egyben legsajátosabb szatirikusa. Benne találkozott talán a legteljesebben az imponáló műveltség, és a felvilágosodásra oly jellemző cinikus látásmód. Kedvelt műfaj a (…)

Keress engem bizalommal!

A tréningekkel pont az a célom, cégvezetőként valósítsd meg a céges álmaidat. Mert tudom azt, hogy vezetőként, mindig komoly kockázatokat kell vállalni. Ezért szeretném mérsékelni ezt a nyomást, hogy “csak” arra kelljen koncentrálni, miként tudjuk jobbá és sikeresebbé, és persze nyereségesebbé tenni a vállalkozásodat.